آیت الله  العظمی بشیر  نجفی در ديد ار با مسئولان  دبيرخانه كنگره علامه بهابادي  فرمودند: سخنان من چراغی جلوی آفتاب است . من درک کردم که ملاعبدالله علاوه بر فلسفه وارد در تزکیه هم بودند ایشان ورع و تزکیه داشت در تطهیر نفس خیلی جلو افتاده بود، خیال می کنم و خدا می داند که ایشان را در پایین مزار امیرالمؤمنین جا دادند این برکت است مضمون روایتی است که تربت هر جایی در تکوین هر جایی اثر دارد اگر کسی تهذیب نشده باشد لیاقت دفن در مرقد علی (ع) را ندارد.
اگر از جهت تزکیه نفس ایشان مسائلی ذکر شود که دلالت بر آن داشته باشد و از طرف دیگر چگونه زحمت می کشید و مطالعه می کرد با نبودن امکانات آنوقت  برای کنگره علمی خاصه جمع علماء مفید است . هر مقدار نفس صاف شود علم اهل بیت بیشتر نقش می بندد و اتحاد عاقل و معقول می شود . 
روح بلند ملاعبدالله از کار خسته نمی شد چون می دید روح بلند مؤمنین چگونه دور حرم حضرت علی (ع) حرکت می کنند 
از جمله برکات ملاعبدالله همین که حاشیه ملاعبدالله در دنیای شیعه و سنی عراق و ایران و پاکستان و جاه های دیگر تدریس می شود چون سعد الدین تفتازانی کلامش در دو بحث منطق و کلام بود. دقت شود آیا بر کلامش نیز شرحی دارد این مورد بررسی شود.
مشکل امروز این است که طلبه ها را به سمت کتاب های جدید و ساده سوق داده اند. ولی سنی ها برعکس دنبال تحقیق در منابع هستند. بسیار دقیق گفتند که امروز در قم جزوه نویسی رایج است و این خطر بزرگی است. در مدارس دولتی کسی ملتزم به حرف نویسنده نیست ولی در مسائل دینی و تاریخ علوم اسلامی باید نکته و نظر مؤلف شرط باشد
خدای نو- پیغمبر نو- امام نو نداریم ، باید بچه ها را بکشیم به عقب تا علوم اهل بیت را بفهمیم 90% مردم در زمان ائمه بی سواد بودند ولی چگونه مردم می فهمیدند، زیرا زبان عربی را خوب می فهمیدند .
آخوند کفایه را عمیق نوشت تا طلاب علوم اهل بیت را بدرستي  ياد بگيرند

ویژه نامه ها

ویژه نامه 1 ویژه نامه 2  معرفی آثار  معرفی آثار(انگلیسی)
ویژه نامه (عربی) حکیم بهابادی در یک نگاه (فارسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (انگلیسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (ترکی)
TPL_BACKTOTOP