در این دیدار دکتر دهقانی با تقدیر از تلاش های دبیرخانه کنگره، بر مشارکت در برنامه هایی که برای این کنگره پیش بینی شده است تأکید نموده و آن را مانند سایر همایش های برگزار شده در استان حائز اهمیت و توجه به حساب آوردند .

دبیر علمی کنگره نیز با تبیین شخصیت علمی و منطقی علامه ، به آثار منطقی ، فلسفی ، کلامی ، تفسیری ایشان و آثار تمدنی که بر فرهنگ شیعی دوره صفویه داشته و نیز تعامل با شاهان و حاکمان اشاره نمودند .
در ادامه رئیس دانشگاه آزاد یزد با بیان این که برگزاری پیش نشست های نخبگانی  و کرسی های تخصصی  در شناساندن این عالم برجسته نقش مؤثری دارد و در قدم اول از دبیر علمی کنگره در خواست نمودند تا به منظورانتقال اطلاعات و تبیین شخصیت علامه و معرفی ایشان در جمع اساتید و دانشجویان به تبیین ابعاد ناتشناخته علامه بهابادی یزدی بپردازند و یا در یک نشست مشترک مبادرت به این امر نمایند .
دکتر دهقانی در خصوص حمایت از پایان نامه ها و مقالات با اشاره به این موضوع که بهتر است آثاری از علامه که هنوز احیا نشده و احتیاج به اعتبار سنجی و تصحیح ندارند پس از تایید کمیته نسخه شناسی  در دسترس اساتید و دانشجویان قرار گرفته بدیهی است احیای اثار علامه باعث ترویج شناخت بیشتر نسبت به  ابعاد علمی علامه خواهد شد . لازمه این کار وجود یک دبیرخانه ثابت در سطح استان یزد است که بتواند با کتابخانه هایی مثل آستان قدس ، کتابخانه ملی ، کتابخانه یزد رصد  وتعامل بیشتری داشته باشند و این بدان معناست که اعتبار بخشی و فزونی غنا به این کنگره از اهم رئوس این دبیرخانه می باشد .
ایشان یاداور شدند که تشکیل کار گروه های حرفه ای در اطراف این شخصیت می تواند اهمیت و ضرورت توجه به این موضوع را بالاتر ببرد .
 رئیس دانشگاه آزاد یزد ورود حوزه های علوم انسانی ، علوم اجتماعی ، سیاسی ، تاریخ ، ادبیات ، جامعه شناسی را از عوامل تأثیر گذار و راهبردی برای اعتبار سنجی کنگره بر شمردند .
درادامه جلسه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یزد بهره گیری  و استفاده از فضا و امکانات موجود  دانشگاه آزاد برای این کنگره را امری اجابت شده دانست و با هر گونه پشتیبانی از این کنگره موافقت نمودند . ایشان زیر ساخت ها و نرم افزارهای دانشگاه برای برگزاری کارگاه های آموزشی و پیش نشست های مناسب و در حد قابل قبول دانسته و آمادگی خود را برای ثبت کنگره در isc  اعلام کرىند .
دکتر نوید نصیری زاده افزودند : برای همایش ها مناسب است یک دانشگاه عهده دار اجرای برنامه ها باشد .وافزودند : با قاطعیت می توان گفت شخصیتی با این همه ابعاد نیاز به کمیته علمی قوی و پرتوان دارد تا بتواند از ظرفیت علمی سراسر کشور و حتی از چهره های بین المللی نیز استفاده نماید . برای محور قرار دادن یک دانشگاه در بحث اجرا لازم است با دقت بررسی شود که ظرفیت و توانایی هایی کدام دانشگاه بیشتر است تا در مسیر صحیح ، امور اجرایی کنگره را به پیش برد . 
در ادامه دبیر علمی کنگره تشکیل شورای راهبردی کنگره با حضور مدیران استانی و پیگیری های مصوبات کنگره  را  از جمله تشکیل کمیته علمی با حضورهمه دانشگاه و حوزه های علمیه را نشان از مهم بودن وضرورت  تبیین  منظومه فکری علامه و کاربردی  کردن این همایش  دانستند ایشان احیای اثار علامه در درقالب "موسوعه علامه عبدالله بهابادی یزدی"  را یکی دیگر از ماموریت های دبیرخانه   دانستند .
دکتر دهقانی پیشنهاد کردند با توجه به زادگاه ملا عبدالله در بهاباد یک همایشی نیز با حضور عموم مردم و میزبانی دانشگاه و حوزه برگزار گردد تا جایگاه و منزلت واقعی علامه تبیین ونیز شهرستان بهاباد بیشتر مورد توجه و عنایت قرار گیرد . وتاکید نمودند که  درگیر کردن هنرمندان و نویسندگان و اندیشمندان حوزه های مختلف در این کنگره ضروری است.
ایشان خاطر نشان کردند که گستره جغرافیایی دانشگاه آزاد بسیار زیاد است و با طیفی از مجموعه ها سرو کار دارد . آموزش و پرورش  ، وزارت علوم و در کل غیر انتفاعی و مردمی بودن آن از مزایای دانشگاه آزاد محسوب می شود. 

ویژه نامه ها

ویژه نامه 1 ویژه نامه 2  معرفی آثار  معرفی آثار(انگلیسی)
ویژه نامه (عربی) حکیم بهابادی در یک نگاه (فارسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (انگلیسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (ترکی)
TPL_BACKTOTOP