در این دیدار دکتر عبدیپور به معرفی علامه ملاعبدالله بهابادی پرداخت و گزارشی از اقدامات دبیرخانه کنگره ارائه نمود.
دبیر علمی کنگره خواستار مساعدت جناب آقای پارسانیا در ارتباط و تعامل دبیرخانه با آستان قدس رضوی شد و با اشاره به توجه حضور دکتر محمد حسین هاشمی مدیر پژوهش دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام در جلسه گفت: «از دانشگاه باقرالعلوم توقع همکاری بیشتری در زمینه پایان نامه و مقاله، نشست های علمی و نظارت علمی داریم.»
ایشان خواستار برگزاری جلسه با مدیران آن دانشگاه شد.
سپس حجه الاسلام والمسلمین هروی با بیان توضیحاتی درخصوص علامه ملاعبدالله بهابادی یزدی، به اقدامات انجام شده در خصوص شناسایی نسخ خطی منسوب به علامه اشاره داشت و درخواست نمود سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی در این زمینه همکاری نماید.
حجه الاسلام والمسلمین پارسانیا ضمن خوش آمدگویی به اعضاء دبیرخانه گفت: «خرسند شدیم که این کار مهم، با این وسعت و همت پیش می رود. اگر کاری از ما ساخته باشد انجام می دهیم. ما به آقای دکتر طالبی رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گزارش می دهیم. چون این مطلب از فرمایشات مقام معظم رهبری هست و حاج آقای مروی از مریدان رهبری میباشند، انشاالله بهتر مساعدت کنند. البته دفتر قم نقش تسهیل گری نسبت به مراکز تصمیم گیری و پژوهشی دارد ولی سعی می کنیم ارتباط را برقرار کنیم. اگر لازم باشد شما را با پژوهشگاه آستان قدس و آقای قراملکی هم مرتبط می کنیم. آستان قدس در چاپ موسوعه می تواند کمک نماید. آقای موسوی معاون پژوهش این دفتر را جهت ارتباط با شما معرفی می کنیم»
مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس در قم افزود: «اگر در مراکز دانشگاهی یک مرکز را حوزوی و انقلابی بنامیم، آن مرکز دانشگاه باقرالعلوم است و باید زمینه همکاری دبیرخانه کنگره با دانشگاه باقرالعلوم فراهم شود. دانشگاه پردیس تهران هم گروه فلسفه خوبی دارد و آقای دکتر عبدالهی مسئول آن گروه است.»
دکتر پارسانیا: «وجود شما و دبیرخانه کنگره علامه بهابادی برای همه یک فرصت است. باید رویکرد و جامعیت ملاعبدالله دیده شود و این در واقع بازخوانی یک مقطعی از تاریخ ایران است و تعاملات ایشان با مقدس اردبیلی هم خیلی مهم است که در ساختن حوزه علمیه نجف اشرف با هم همکاری داشتند.»