در این نشست ابتداء حجت الاسلام بشکانی امام جمعه بهاباد ضمن مهم دانستند احیای آثار علامه به ضرورت تبیین منظومه فکری علامه در حوزه های مختلف پرداختند .ایشان تدوین کتاب نوآوری های کلامی ، فلسفی، بلاغی، تفسیری و فقهی علامه را نیز از کار های قابل تقدیر دبیرخانه دانستند و خواهان ترجمه آن به زبان های مختلف شدند.

امام جمعه بهاباد با توجه به هم عصر بودن علامه بهابادی با دکارت پیشنهاد نمودند که یک مطالعه تطبیقی بین اندیشه های این دو فیلسوف شیعی و مسیحی صورت گیرد.

سپس دکتر علیزداه به تبیین فرایندهای علمی احیای آثار کلامی ، فلسفی – و بلاغی علامه پرداختند.

آنگاه دکتر حسین لطیفی به تشریح آخرین وضعیت احیای آثار منطقی علامه اشاره نمودند و دست یابی کمیته آثار به برخی آثار تالیفی علامه الخرارة في شرح العجالة(حاشیه بر شرح دوانی بر تهذیب المنطق) را یک رخ داد مهم برای دبیرخانه کنگره دانستند.

در ادامه نشست دکتر صادق دقیقی به ضرورت جهانی‌سازی شخصیت علامه پرداختند و خاطر نشان کردند که معاونت بین المللی بدنبال ثبت نام کتاب حاشیه علامه در یونسکو می باشد و تلاش می کنند نسخ درخواستی کمیته احیای را از کتابخانه های سراسر جهان تهیه نماید دکتر دقیقی اظهار داشتند برگزاری همایش های بین المللی ایران در سوم آبان سال جاری و همایش بین المللی علامه در دانشگاه کوفه از دیگر برنامه های معاونت بین الملل دبیرخانه کنگره علامه می باشد.

در پایان آیه الله هروی ودکتر عبدی پور به ابعاد بین المللی کنگره و عملکرد دبیرخانه در سه سطح محلی ، ملی و بین المللی پرداختند و برنامه های دبیرخانه در سال جاری را تشریح نمودند

شایان ذکر است در این نشست فرماندار ، رئیس شورای شهر بهاباد، امام جمعه موقت ، مدیر حوزه علمیه ، شهر دار بهاباد ، وروسای ادارات : سازمان تبلیغات اسلامی ، حوزه علمیه ، آموزش پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اوقاف و رئیس میراث فرهنگ بهاباد حضور داشتند و سوالات و پیشنهاد خود را مطرح نمودند.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

ویژه نامه ها

ویژه نامه 1 ویژه نامه 2  معرفی آثار  معرفی آثار(انگلیسی)
ویژه نامه (عربی) حکیم بهابادی در یک نگاه (فارسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (انگلیسی) حکیم بهابادی در یک نگاه (ترکی)
TPL_BACKTOTOP